یکی از جدیدترین گوشی های میان رده و خوش قیمت شرکت شیائومی که توانسته توجه خیلی از کاربران و علاقمندان به دنیای تکنولوژی و گوشی های موبایل را جلب کند، گوشی شیائومی ردمی نوت 8 است. در این مقاله می‌خواهیم به نقد و بررسی شیائومی ردمی نوت 8 بپردازیم و مروری بر نقاط قوت و ضعف اصلی آن داشته باشیم. با ما همراه باشید.

طراحی گوشی ردمی نوت 8

ردمی نوت 8 در قاب پشتی از شیشه و در فریم از پلاستیک ساخته شده است. این گوشی طراحی زیبایی دارد و به خصوص در قاب پشتی کاملا براق است.

قاب جلو و قاب پشتی کاملا تخت هستند و هیچ انحنایی در آن‌ها دیده نمی‌شود. برای اینکه گوشی راحت‌تر در دستان کاربر قرار بگیرد فریم دستگاه کاملا به صورتی خمیده طراحی شده و اندازه بزرگی هم دارد تا تیزی‌های لبه‌های گوشی را بپوشاند.

ردمی نوت 8 در رنگ‌های متنوعی عرضه می‌شود که ما رنگ سفید آن را در اختیار داریم. در این رنگ قاب پشتی در بخش پایینی از آبی کم رنگ شروع به تغییر رنگ پیدا می‌کند و در بخش بالایی به رنگ سفید می‌رسد.

گوشی ضخامت زیادی دارد و ضخامتش 8.4 میلی‌متر است در کنار اینکه وزنش هم 190 گرم در نظر گرفته شده که وزن کمی نیست. این وزن و ضخامت زیاد در کنار لبه‌های کاملا تخت و البته سر بودن بیش از حد سبب شده تا ردمی نوت 8 گوشی خوش دستی نباشد.

اثرانگشت و کثیفی روی قاب پشتی به جا می‌ماند اما در رنگی که در اختیار ما قرار دارد به هیچ عنوان خودش را نشان نمی‌دهد.

حاشیه‌های صفحه‌نمایش در این گوشی خیلی کم نیستند و کاملا در حد و اندازه یک گوشی میان رده هستند. حاشیه پایینی صفحه‌نمایش به اندازه‌ای زیاد است که شیائومی‌توانسته لوگوی Redmi را در این بخش حک کند.

صفحه نمایش

گوشی شیائومی ردمی نوت 8 در مقایسه با ردمی نوت 8 کوچک‌تر و 6.3 اینچی است. به همین دلیل تراکم پیکسلی بالاتر و 409 پیکسل در هر اینچ را دارد. نکته مثبت پشتیبانی از استاندارد HDR10 است که کمتر از نمایشگرهای ال‌سی‌دی موبایل می‌بینیم. شیائومی نوید کنتراست 1500:1 را برای این گوشی داده است که ما آن را تایید می‌کنیم. حداکثر میزان روشنایی 473 نیت است که در ترکیب با رنگ‌های مشکی عمیق به کنتراست 1521:1 رسیدیم. تنظیم نور صفحه در حالت خودکار حداکثر میزان روشنایی را به 630 نیت افزایش می‌دهد.

 

شیائومی برای تنظیم کنتراست نمایشگر سه گزینه مختلف در نظر گرفته است. حالت خودکار که خروجی نمایشگر ظاهرا برای فضای رنگ sRGB تنظیم می‌شود. تنها در این حالت امکان انتخاب دمای رنگ وجود دارد.تنظیم کنتراست روی گزینه استاندارد آن را دقیقا برای فضای رنگ sRGB تنظیم می‌کند و با دقت رنگ عالی deltaE برابر با 1.9 روبرو هستیم.سپس گزینه سوم کنتراست افزایش یافته است تا رنگ‌ها به بهای افت کاهش بازتولید کنتراست، برجسته شوند.

باتری

گوشی شیائومی ردمی نوت 8 یک باتری لیتیوم یونی 4000 میلی‌آمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع وات دارد اما شارژر داخل جعبه تنها 10 وات است.شارژ باتری در عرض 30 دقیقه به کمک این شارژر از 0 به 30 می‌رسد و شارژ کامل آن 2 ساعت و 15 دقیقه تقریبا طول می‌کشد.نتیجه تست‌های باتری را می‌توانید در تصویر زیر در سه بخش بازپخش ویدئو، گردش در وب به کمک وای‌فای و تماس تلفنی ببینید.

گوشی شیائومی ردمی نوت 8

بلندگو و کیفیت صدا

تک بلندگو این گوشی در انتهای گوشی ردمی نوت 8 قرار گرفته است که در تست بلندی حجم صدای ما امتیاز عالی را به دست آورد. در مورد کیفیت خروجی صدا نیز باید بگوییم خوب بوده ولی عالی نیست. باس به اندازه کافی بوده، اصوات میانی خوب هستند ولی اصوات بالا کیفیت بالایی ندارند.زمان استفاده از جک صوتی و سنجش کیفیت خروجی صدا باید بگوییم در بخش اول تست و زمان اتصال به یک آمپلی فایر فعال خارجی خروجی صدای کاملی را دیدیم.

با این حال، زمان استفاده از هدفون‌ها، کیفیت جداسازی استریو کمی افت کرد و مقدار کافی از اعوجاج اینترمدولاسیون شکل گرفت. از طرفی پاسخ فرکانسی اندکی لرزان شد تا شفافیت نهایی صدا ترجیحا متوسط باشد. بلندی حجم صدا نیز اندکی افت کرد ولی به خوبی بالا باقی ماند.

نرم افزار

تمام گوشی های شرکت شیائومی از سیستم عامل اندروید بهره می‌برند و طبیعتا ردمی نوت 8 هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. سیستم عامل پیش فرض نصب شده روی این گوشی اندروید 9 پای (Android 9 Pie) است و رابط کاربری MIUI 10 هم به طور پیش فرض روی آن نصب و راه‌اندازی می‌شود. رابط کاربری MIUI در کل رابط خیلی بهینه‌ای نیست و سعی شده در آن تجربه‌ای متفاوت برای کاربران به ارمغان آورده شود. در این رابط بخش اپ دراور (App Drawer) یا همان منوی اپلیکیشن ها کاملا حذف شده و آی اپلیکیشن ها به صورت پیش فرض روی اسکرین های گوشی نمایش داده می‌شود و حالتی شبیه به سیستم عامل iOS آیفون های اپل را ارائه خواهد کرد.

اپلیکیشن های پیش فرضی که روی گوشی نصب شده‌اند خیلی زیاد و سنگین نیستند اما قابلیت ها و آپشن های زیادی که در رابط MIUI 10 ارائه شده سبب می‌شوند که این رابط کمی سنگین باشد و اصطلاحا بهینه عمل نکند. با توجه به اینکه گوشی Redmi Note 8 از پردازنده خیلی قدرتمندی هم بهره‌مند نیست، احتمال دارد در برخی موقع لگ و تاخیر هایی در عملکرد بستر نرم افزاری گوشی به وجود آید. در بررسی شیائومی ردمی نوت 8 مشخص شد که لگ و تاخیر های مذکور در شرایطی که حافظه گوشی تحت فشار قرار گیرد و رو به پر شدن پیش برود نمایان می‌شوند و نصب و اجرای اپلیکیشن های سنگین هم می‌تواند احتمال بروز این حالت را بیشتر کند.

البته برای استفاده عادی از گوشی Redmi Note 8 شیائومی با هیچ مشکلی رو به رو نخواهید شد و نصب و استفاده از اپلیکیشن هایی مثل تلگرام، اینستاگرام، واتساپ و غیره در آن بدون مشکل امکانپذیر است، اما تحت هر شرایط برای دستیابی به بهترین بازده باید سعی کنید از پر شدن حافظه گوشی جلوگیری نمایید. یکی از مسائلی که در بررسی شیائومی ردمی نوت 8 متوجه آن شدیم و برایمان آزاردهنده بود مربوط به گزینه های زیاد و سردرگم کننده‌ای می‌شود که در منوی تنظیمات گوشی ارائه شده‌اند. پشتیبانی رابط MIUI 10 از قابلیت های متعدد سبب گشته تا منوی تنظیمات گوشی خیلی قابل درک نباشد و در اغلب مواقع برای پیدا کردن گزینه های خاص مورد نظرتان در منوی تنظیمات دستگاه مم به استفاده از قابلیت جستجو شوید. اما قابلیت هایی که در رابط MIUI 10 ارائه شده‌اند کدامند؟برخی از اصلی ترین قابلیت هایی که در این رابط کاربری ارائه شده‌اند شامل مواردی همچون امکان قفل گذاری روی اپلیکیشن ها، امکان کلون کردن اپلیکیشن ها و استفاده از دو نسخه یک برنامه روی موبایل، امکان استفاده از گوشی در حالت فول اسکرین و با دستورات اشاره‌ای و غیره می‌شود.

 

به طور کلی باید اینطور گفت که بستر نرم افزاری و رابط کاربری گوشی شیائومی Redmi Note 8 شاید خیلی بهینه نباشد اما برای کاربران عادی که می‌خواهند به منظور انجام کارهای روزمره از موبایل استفاده کنند تجربه کاملا مطلوبی را ارائه خواهد کرد. برای دستیابی به بهترین بازده در گوشی ردمی نوت 8 سعی کنید از پر شدن حافظه داخلی آن جلوگیری به عمل آورید.

سخت افزار

گوشی شیائومی ردمی نوت 8 مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 665 است که در اواسط 2019 به بازار آمد و گوشی‌های اندکی مانند گوشی Mi A3 شیائومی مجهز به آن هستند. هسته‌های با عملکرد بالای این چیپست در مقایسه با هسته‌های داخل چیپست اسنپ‌دراگون 660 نوت 7 به مقدار 200 مگاهرتز سرعت کلاک پایین‌تری دارند.

سپس به پردازنده گرافیکی جدید آدرنو 610 می‌رسیم که متاسفانه قوی‌تر از مدل آدرنو 512 داخل چیپ قدیمی 660 نیست. ولی این پردازنده گرافیکی باید عملکردی در همان سطح با 20 درصد مصرف باتری کمتر داشته باشد.عملکرد پردازنده در تست چند هسته عالی است و گوشی حتی از اکثر رقبای خود بهتر عمل کرد و تنها چیپست اسنپ‌دراگون 712 گوشی Realme 5 Pro آن را شکست داد. اما نتیجه تست تک هسته قابل توجه نبود و در سطح سایر رقبا قرار می‌گیرد.

دوربین

در این بخش از نقد و بررسی شیائومی ردمی نوت 8 به صحبت در مورد دوربین اصلی و سلفی آن می‌پردازیم. دوربین اصلی گوشی Redmi Note 8 از چهار لنز مختلف تشکیل شده و این چهار لنز به صورت عمودی در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت آن دیده می‌شوند. چهار لنز دوربین اصلی گوشی به ترتیب 48، 8، 2 و 2 مگاپیکسلی هستند و دیافراگم F/1.8، F/2.2، F/2.4 و F/2.4 دارند. لنز دوربین 48 مگاپیکسلی مذکور از نوع واید (Wide) است و لنز 8 مگاپیکسلی مجموعه از نوع اولتراواید (Ultrawide) خواهد بود. دو لنز دوربین 2 مگاپیکسلی بعدی هم به ترتیب از نوع ماکرو کمرا (Macro Camera) و عمقی (Depth Sensor) هستند که نمی‌خواهیم وارد جزئیات آن ها و نحوه عملکردشان شویم.

 

قابلیت هایی از قبیل فو خودکار مرحله‌ای (PDAF)، HDR، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری با زاویه دید گسترده، عکسبرداری پرتره و همچنین ضبط ویدئو های 4K با فریم ریت 30 فریم در هر ثانیه توسط دوربین اصلی گوشی پشتیبانی می‌شوند. یک چراغ فلش LED هم برای دوربین اصلی دستگاه در نظر گرفته شده است. در بررسی شیائومی ردمی نوت 8 مشخص شد که دوربین اصلی گوشی در محیط های با نور مناسب عملکرد بسیار خوبی دارد و با آن می‌توان عکس های خیلی عالی ضبط کرد. کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی در این شرایط با در نظر گرفتن قیمت دستگاه عالی است.

 

اما در محیط های با نور کم و به ویژه تاریک کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی افت می‌کند و حتی استفاده از حالت Night Mode هم خیلی به بهبود کیفیت تصاویر ضبط شده کمک نخواهد کرد. عکسبرداری پرتره هم با دقت بسیار خوبی توسط دوربین اصلی گوشی انجام می‌شود و تفکیک پذیری مابین سوژه اصلی و پس زمینه به خوبی توسط لنز های دوربین گوشی قابل انجام خواهد بود، البته در برخی مواقع ممکن است باگ هایی هم در تفکیک بخش هایی مثل موهای سر سوژه اصلی به وجود آید که شدت آن ها زیاد نیست و قابل چشم پوشی هستند.

 

بنابراین در مجموع دوربین اصلی گوشی Redmi Note 8 با توجه به قیمت گوشی عملکرد بسیار خوبی دارد.در سمت مقابل یک دوربین 13 مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.0 به عنوان دوربین سلفی دستگاه در نظر گرفته شده است. قابلیت هایی همچون HDR و عکسبرداری پانوراما توسط دوربین سلفی گوشی پشتیبانی می‌شوند. در بررسی دوربین سلفی دستگاه مشخص شد که کیفیت عملکرد آن هم مطلوب است. در محیط های با نور مناسب و باز می‌توانید عکس های بسیار خوبی با دوربین سلفی گوشی ضبط کنید اما در محیط های با نور کم و بسته کیفیت عملکرد دوربین سلفی دستگاه افت می‌کند. در مجموع با توجه به قیمتی که شیائومی ردمی نوت 8 دارد، دوربین های آن بسیار خوب هستند.

مزایا

  • طراحی جذاب، شیشه دو جداره گوریلا گلس 5گوشی ردمی نوت 8
  • نمایشگر بزرگ، روشن و با کنتراست عالی
  • عمر باتری قابل توجه
  • به‌روزرسانی لانچر MIUI 11 در راه است.
  • دوربین به طور کلی خوب
  • درگاه اختصاصی میکرو اس‌دی، جک صوتی 3.5 میلی‌متری، رادیو اف‌ام، تابنده نور مادون قرمز

معایب

  • ظاهرا پشتیبانی از استاندارد HDR10 غیر واقعی است.
  • عملکرد از زمان نوت 7 پیشرفت چندانی نکرده است.
  • انتظار دوربین فیلمبرداری با کیفیت‌تری را داشتیم.

گوشی سامسونگ گلکسی m30s

گوشی سامسونگ مدل گلکسی a51

گوشی شیائومی ردمی نوت 8

گوشی سامسونگ گلکسی S20 Ultra

گوشی سامسونگ گلکسی A6s

بررسی گوشی سامسونگ مدل Galaxy S20

بررسی گوشی سامسونگ مدل Galaxy A8s

گوشی ,دوربین ,نوت ,های ,ردمی ,شیائومی ,نوت 8 ,ردمی نوت ,شیائومی ردمی ,دوربین اصلی ,در این ,کیفیت عملکرد دوربین ,گوشی پشتیبانی می‌شوند ,حداکثر میزان روشنایی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


geladiyator خیابون سرمشق انتظار مطالب اینترنتی نرم افزارهاي تخصصي دامپروري و كشاورزي مديران پیش بینی فوتبال با مجوز رسمی و کاملا قانونی طراحی وبسایت و نرم افزار (شوش دانیال) گرفتن حضانت فرزند مطالب اینترنتی 98753196
دزدگ